Keltisch zeezout: een strooibus vol mineralen

Misschien heb je er wel eens van gehoord: Keltisch zeezout. Misschien ben je er wel helemaal niet bekend mee. Zonde, want Keltisch zeezout is niet alleen zeer smaakvol maar beschikt bovendien ook nog eens over een aantal zeer voordelige elementen. Ten eerste zit Keltisch zeezout boordevol met mineralen. Deze stoffen zijn onmisbaar voor een goede gezondheid. Voor kinderen zijn ze ook van belang, omdat ze een bijdrage leveren aan de groei en de ontwikkeling. Omdat je lichaam deze mineralen niet zelf aan kan maken, zul je deze tot je moeten nemen via voedsel. Keltisch zeezout kan je helpen om genoeg mineralen per dag binnen te krijgen. En het is ook nog eens heel lekker ook!

Keltisch zeezout bestellen bij De Kruidenbaron

Naast dat het zeezout gevuld is met mineralen, is het ook nog eens zeer smaakvol. Keltisch zeezout is verkrijgbaar in de vorm van grote kristallen met een grijze kleur. Het is daarnaast licht vochtig. Zin om het eens te proeven? Of moet jouw voorraad weer eens nodig aangevuld worden? Bestel dan jouw Keltisch zeezout bij De Kruidenbaron.

Op de site van De Kruidenbaron kun je zelf kiezen hoe je het zeezout ontvangt. Zo kun je kiezen voor een strooibus van 100 gram, een pot van 250 gram of een zak van één kilo. Het is niet met een zoutmolen te gebruiken door de lichte vochtigheid en de ruwheid van de stukken zeezout. Op deze site vind je tevens de aanbevolen dosering voor bijvoorbeeld vlees, vis of water.

About The Author

Related posts