Lot & Daan: ontbijt en lunch wanneer jij er zin in hebt

Lot & Daan is een echte aanrader wanneer je op zoek bent naar een diner waar je kunt genieten van een gevarieerde menukaart op het gebied van ontbijt en lunch. Ook wanneer je op zoek bent naar flexibiliteit, is Lot & Daan iets voor jou. Als je bijvoorbeeld zin hebt om op zaterdagmiddag rond 15:00 pas te ontbijten, is dat gewoon mogelijk. En ook als je vroeg of laat wilt lunchen, is dat geen probleem bij deze diner. Als je eens in de buurt bent van dit diner, gelegen in Rotterdam, is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen.

Lot & Daan: geen standaard gerechten

De meeste ontbijt en lunch diners serveren ongeveer hetzelfde. Dit kan natuurlijk best lekker zijn, maar je wilt eens wat anders. De gerechten op de menukaart van Lot & Daan zijn zeker niet als standaard te omschrijven. Wel zijn de gerechten heerlijk én eerlijk. Hun visie op ontbijt en lunch is dan ook duidelijk: ingewikkeld is het niet, maar smaakvol en eerlijk is het wel. Geen onnodige elementen worden toegevoegd aan het eten, terwijl de ingrediënten tevens op een verantwoorde manier vergaard worden.

Voor iedereen is er hier iets lekkers te vinden. Ook vegetariërs en vegans kunnen terecht bij Lot & Daan. Ontbijt, lunch, bites, borrelplaten; je kunt het hier allemaal bestellen. Ook evenementen zoals uiteenlopende workshops, high-tea’s en andere feestjes met een thema kun je hier vieren. Dit alles maakt Lot & Daan tot een must visit.

About The Author

Related posts