Nieuwe koffiemachine WMF 9000S

Aroma Club koffie

Bent u op zoek naar een professionele koffiezetapparaat. Dan is de WMF 9000S misschien wel iets voor jou. De WMF 9000S is perfect voor uw restaurant of kantoor. Aroma club beschikt over de beste koffiezetapparaten die er zijn op het moment en dat van de beste merken zoals: Jura, WNF, San Remo. Ze beschikken niet alleen over koffiezetapparaten maar ook over de beste en duurzaamste bonen. Deze bonen zijn FairTrade, organic en UTZ certified. Ook zijn ze bereid volgens de slow-roast methode en ze zijn CO2 neutraal gebrand. En tot slot verkopen ze ook accessoires voor uw koffiezetapparaat om koffiezetten nog makkelijker te maken. Ze verkopen accessoires zoals: kopjeswarmer, bekerhouders, filtersystemen, schoonmaakspullen en allerlei soorten coolers.

Mijn ervaring

Nadat ik mijn opleiding tot barista had afgerond wilde ik voor mezelf gaan beginnen. Ik had een locatie alleen zocht ik nog goede kwalitatieve machines. Op de website van Aroma club heb ik alles gevonden wat ik zocht. Ik heb daar al mijn machines gehaald van een koffiezetapparaat tot mijn melkkoeler, ook mijn bonen. Ik vindt het belangrijk dat mijn klanten alleen het allerbeste krijgen en niet een of andere goedkope rotzooi. Ik wilde ook percee duurzame bonen, want dat is goed voor het milieu. Sindsdien heb ik alleen maar bonen van Aroma club gebruikt. Ik krijg altijd goede reacties van mijn klanten op de koffie. 

jura-giga-x7c-1

Ook nooit meer slechte koffie

Op de site van Aroma club kunt u alle informatie vinden over de koffiezetapparaten en de koffie, maar het beste kunt u langskomen in de showroom