De lekkerste chocolades

chocolade bestellen

Bij het horen van het woord chocolade bestellen loopt het water al bijna in je mond. Je hebt verschillende soorten chocolade waaronder witte chocolade, melk chocolade en pure chocolade. Tegenwoordig worden er steeds meer andere ingrediënten toegevoegd aan de originele chocolade om de smaak nog lekkerder te maken. Ben jij ook net als velen anderen een groot chocolade fan? Lees dan snel verder want in dit artikel ga ik je een aantal tips geven over de lekkerste chocolades. Als je chocolade gaat bestellen moet je deze soorten zeker gaan proberen!

chocolade bestellen

1. Melkchocolade met karamel en zeezout

Dit is de laatste jaren een hele populaire smaak geworden. Dat komt doordat de smaken in deze chocolade goed combineren. Je hebt een zoete smaak van de melkchocolade en de karamel en daartegenover staat de kleine hoeveelheid zeezout die juist een wat zoutere smaak geeft aan de chocolade. Dit is naar mijn mening zeker een aanrader als je chocolade gaat bestellen!

2. Melkchocolade met Oreo koekjes

Als je niet zo van karamel en zeezout houdt is dit misschien meer iets voor jou. In deze chocolade zitten namelijk de wel bekende Oreo koekjes verwerkt. Oreo koekjes zijn kleine cacao koekjes gevuld met een laagje vanillecrème. De chocoladereep bestaat uit melkchocolade met kleine stukjes Oreo erin. De smaken passen goed bij elkaar en het is echt een aanrader om eens te proberen.

3. Witte chocolade met framboos en knettersuiker

Deze reep zorgt voor een knetterend feestje. Het is een reep van witte chocolade en in de reep zitten kleine stukjes framboos en knettersuiker. De combinatie van deze ingrediënten is heerlijk. Het heeft een zoete smaak en na het nemen van een hap zorgt de knettersuiker voor knetter in de mond.

4. Pure chocolade met hazelnoten

Het is een heerlijke combinatie van de donkere chocolade en de geroosterde hazelnoten. Het klinkt vrij simpel, maar is daarom juist erg lekker.