Duurzame bierverpakkingen

bierverpakkingen

Tegenwoordig willen we dat alles zo duurzaam mogelijk wordt geproduceerd. Dit is natuurlijk volkomen te begrijpen. Dit is natuurlijk ook beter voor de planeet. Zo kunnen we er voor zorgen dat we langer op deze planeet kunnen leven. Het is niet alleen belangrijk dat alles duurzaam wordt geproduceerd maar ook dat de verpakkingen van producten van kwaliteit zijn. Als je een verpakking hebt dat snel scheurt heb je er namelijk niet veel aan. Verder moet de verpakking ook handig in gebruik zijn. Dit geldt voor alles wat verpakt zit. Zo ook bierverpakkingen. Je moet natuurlijk een stevig karton hebben om de flesjes vast te kunnen houden. Als de flesjes er uit vallen wanneer je de verpakking op tilt heb je natuurlijk een probleem.

bierverpakkingen

Een logo op de verpakking

Als we kijken naar bierverpakkingen zie je ook altijd duidelijk van welke brouwerij het bier vandaan komt. Verder moet je ook kunnen zien welk bier het is. Niet elk bier is hetzelfde namelijk. Deze verpakkingen kun precies worden gemaakt hoe jij het wilt. Voor kleine brouwerijen is het belangrijk de het logo van de brouwerij er duidelijk opstaat. Zo kun je naamsbekendheid opbouwen maar kunnen mensen ook duidelijk zien waar het vandaan komt. Dat is natuurlijk het eerste waar je naar kijkt wanneer je ziet.

Als relatiegeschenk

Je kunt natuurlijk ook een bierverpakking laten maken voor je eigen bedrijf en hier dan zelf een paar biertjes in doen die je dan als relatiegeschenk kan geven aan een ander bedrijf. Dit is een leuk en origineel cadeau en zie je dus ook niet vaak. Zo geef je het niet meteen een persoonlijke touch maar kun je ook bijvoorbeeld de biertjes erin doen die jij lekker vindt en dit meteen met iemand delen. Een betere manier om te vertellen welk bier je lekker vindt is er eigenlijk niet.