Tapas Helmond

Food op locatie nodig? Ga voor een smakelijk en divers tapasarrangement

Op sommige momenten in het leven komt het voor dat je iets speciaals te vieren hebt. Denk hierbij maar aan een huwelijk, een jubileum van dat huwelijk, een bijzondere verjaardag, een werkjubileum of een andere heuglijke aangelegenheid. Voor dergelijke momenten nodig je natuurlijk al je familieleden en vrienden uit. Hun aanwezigheid zorgt er immers voor dat je dag echt zo bijzonder wordt als je je altijd al had voorgesteld. Wanneer je tientallen mensen uitnodigt kom je echter wel voor een paar problemen te staan. Zo zullen je gewaardeerde gasten natuurlijk ook wel eens iets willen eten en drinken. Juist bij deze gelegenheden is het slim om een cateraar in te huren. Aan te raden is hierbij om bijvoorbeeld te gaan voor een specialist in tapas in Helmond. Het voordeel aan tapas is namelijk dat je gasten dan vele verschillende dingen zullen kunnen proeven. Welke etenswaren dat zoal kunnen zijn lees je hieronder. Tapas Helmond

Uit welke tapashapjes kan een arrangement zoal bestaan?

Van een rijk tapasarrangement van een goede cateraar mag je onder meer het volgende verwachten:

  • Enkele hapjes met vis, zoals iets met makreel, tonijn, zalm, garnalen en/of een vissalade.
  • Een paar luxe hapjes met vlees. Populair zijn hierbij hoogwaardige hammen uit Spanje en Italië, maar ook hamburgertjes, kippenvleugels en gehaktballetjes doen het goed.
  • Een tapasarrangement is niet compleet zonder groentetapas zoals champignons, paprika en olijven in een luxe jasje.
  • Om voor nog wat extra vulling te zorgen zou het fijn als er tapas met aardappelen, brood, salade en/of pasta aanwezig zouden zijn.